Vad får du?

En hemsida från Lilla Webstudion är vad du vill att den ska vara

En hemsida från Lilla Webstudion ger dig en skräddarsydd känsla på alla sätt förutom på prislappen. Jag erbjuder inga standardpaket till fasta priser eftersom alla har olika behov och man ska bara behöva betala för just det man vill ha. Här kan du se vad jag erbjuder:

 • En snygg och användarvänlig design
 • Responsiv hemsida (mobilanpassad)
 • Så många sidor du behöver
 • Snygga gallerier
 • En bloggsida
 • Anmälan till Google
 • Gratis WordPress publiceringsverktyg
 • Hjälp att komma igång
 • Personlig Support
 • Hjälp att skaffa webbhotell och domännamn
 • Hjälp att strukturera ditt material
 • Tips på menyer och sidor

Vad behöver du för att få den hemsida du drömmer om?

Alla har vi olika önskningar och behov. Vad kan jag hjälpa dig med?


Har du redan nu en hemsida som du inte är riktigt nöjd med?

Då behöver den kanske bara ett litet ansiktslyft. Vi sparar in mycket tid på att du förmodligen redan har ett strukturerat material och kanske också en grafisk profil som vi kan arbeta med.

Du har kanske en svårjobbad hemsida som du inte klarar sköta själv men inte heller vill betala någon annan för att göra? Med en hemsida från Lilla Webstudion kan du enkelt sköta alla dina uppdateringar själv. Jag hjälper dig gärna komma igång, kontakta mig för en offert!

Med WordPress behöver man bara kunna LITE för att åstadkomma MYCKET!


Har du ingen hemsida än?

Lugn, jag hjälper dig med allt du behöver för att komma igång. Från webbhotell och domännamn till grafisk design och i slutändan en färdig hemsida som du själv kan sköta. Kontakta mig gärna för en offert!


Visst är det enkelt men vill du ändå låta någon annan sköta uppdateringarna?

Jag kan naturligtvis vara din personliga webmaster och sköta om hemsidan åt dig. Du skickar bara det material till mig som du vill lägga ut så fixar jag det! Kontakta mig om du vill låta mig sköta din WordPress hemsida.


Vill du veta mer om WordPress? Läs på WordPress.orgs hemsida eller på Wikipedia.